Цени

Ценоопределяне

Всеки опънат таван е индивидуален и затова не можем да напишем точна цена на кв.м.

Цените на опънатите тавани БОНИТА не са фиксирани. Те се изчисляват с помощта на няколко показателя. А именно – вид материал, размер, форма на помещение, 3D.

Например: Помещение от 20 кв.м. може да бъде с различна форма.

Първи пример – 5 м. x 4 м. В този случай необходимата конструкция за монтаж е 18 л.м.
Втори пример – 10 м. x 2 м. В този случай необходимата конструкция за монтаж е 24 л.м.
Трети пример – 20 м. x 1 м. В този случай необходимата конструкция за монтаж е 42 л.м.


За да изготвим максимално близка оферта за Вашият обект, то моля да посетите наш офис или да попълните празните полета по-долу, за да изготвим съответното ценово предложение.

Цените за опънати тавани Бонита се определят спрямо квадратурата, формата на тавана и материала. Осреднено при нас, цените на опънати тавани се движат в диапазона от 50 до 100 лв. за кв.м. при стандартна правоъгълна форма, но при сложни или обемни проекти може цената да подмине и 100 лв. на кв.м.

Цената може да се покачи, ако запитването за опънати тавани включва печат на изображение върху тях. Стойността се влияе и от размера на принта и от допълнителни изисквания към качествата на материала – пропусклив на светлина, акустичен и др.

Конкретна цена за опънати тавани Бонита ще получите на място в офисите ни в страната или чрез запитване по телефон или на имейл office@bonita.bg. Това което предварително трябва да направите, за да може точно да определим цената за опънати тавани е да изчислите квадратурата на тавана, и да прецените дали ще бъде монтирано осветление над или върху опънатите тавани. Препоръчително е да разполагате със скица на конкретните тавани – не е нужно тя да е професионално начертана, може и на ръка. В случа, че се затруднявате наш специалист ще посети обекта на място и ще вземе всички размери нужни за изчисляването на цената и изработката на опънати тавани Бонита.

Запитване с конкретни данни?

Конкретен въпрос или предварително проучване - попълнете формата по-долу и ние ще помогнем с компетентно мнение.

Данни за контакт

Данни за помещението

captcha


Партньори
 
 

Варна
+359 895 454 934
+359 894 622 799
office@bonita.bg
бул. "Трети март" 22Б

Работно време:
09:00 - 18:00 (понеделник - петък)
10:00 - 14:00 (събота)
Пловдив
+359 898 677 438
plovdiv@bonita.bg
Ул. Петко Д. Петков 64

Плевен
+359 878 871 137
pleven@bonita.bg
Facebook
Социални мрежи        2023, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни