Бюджетен ремонт на всяко жилище


Бюджетен ремонт в дома с опънат таван от Bonita

 Когато искаме да освежим нашето жилище, но разполагаме с ограничен бюджет, изборът на подходящи решения става ключов. Ремонтът може да бъде едновременно красив и практичен, дори когато става въпрос за помещения като баня, кухня, хол, детска стая или коридор, където опънатите тавани са чудесен избор. Тези интериорни решения са икономични, достъпни по цена и могат да придадат изискан вид на всяко помещение.

Опънат таван за всяко помещение в дома

  • Банята: Опънатите тавани за баня са практични, тъй като са водоустойчиви и лесни за почистване. Изберете таван и дизайн, които се съчетават с останалата част от интериора.

  • Кухнята: В кухнята, опънатите тавани са отличен избор за осветление и същевременно могат да крият неравности на стените или стари покрития.

  • Хол и Детска Стая: За хола и детската стая можете да изберете различни дизайни на опънати тавани, които да отговарят на вашия вкус и стил. Можете да добавите дори светещи тавани с печат на снимка, картинка (3Д принт) за по-игрив ефект в детската стая.

  • Коридор: В малкия коридор опънатите тавани могат да направят пространството по-светло и по-приятно за вход и излизане. Изберете светли и отразяващи цветове за оптимален ефект.

Икономично осветление с опънат таван

 Важен аспект на светещият таван е икономичността на осветлението. Изберете LED осветление, което е енергоефективно и има по-дълъг живот. Можете да изберете опънати тавани с LED ленти и димиране, за допълнително осветление, което да създаде уютна атмосфера в дома.

Опънат таван на достъпна цена

 Опънатите тавани, в сравнение с други материали за строителство, обновяване и ремонт на тавани са с изключително достъпни по цена. Фирма Бонита предлагат и монтира опънати, окачени и светещи тавани с отлично качество на приемлива цена (идеални за ремонт на дома с нисък бюджет).

Партньори
 
 

Варна
+359 895 454 934
+359 894 622 799
office@bonita.bg
бул. "Трети март" 22Б

Работно време:
09:00 - 19:00 (понеделник - петък)
Почивни дни: Събота и Неделя
Пловдив
+359 898 677 438
plovdiv@bonita.bg
Ул. Петко Д. Петков 64

За други населени места в БЪЛГАРИЯ
+359 895 454 934
office@bonita.bg



Facebook
Социални мрежи        



2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни