Истории Без Граници с Невена Цонева


Опънати тавани без граници, под които се разказват истории Без Граници

 "Опънати тавани без граници, под които се разказват истории Без Граници“ е новото мото, което се роди благодарение на нашите партньори.

 Екипът на Опънати тавани Бонита / Bonita има удоволствието да си сътрудничи с една от най-талантливите български изпълнителки, Невена Цонева, и нейният YouTube подкаст: "Без граници с Невена Цонева".

 В подкаста ще влязете в света на цветовете на Аурата - както буквално, така и преносно, потапяйки се в света на истината и съпреживявайки вдъхновяващи човешки истории - без граници!

За Невена Цонева

 Невена Цонева, победителка в първия български конкурс Мюзик Айдъл / Music Idol, през годините развива успешна солова кариера и става вокал на Ку Ку бенд в Шоуто на Слави, излъчвано по bTV / БТВ Медиа Груп ЕАД, което по-късно се превръща във Вечерното шоу на Слави Трифонов, излъчвано по 7/8 / Седем осми Тв.
Невена има щастлива връзка и съвместно реализиран YouTube проект с барабаниста на Ку-Ку бенд - Венелин Венков, известен като Венко.

 Освен с подкаста си, Невена може да се похвали с множество участия и награди в различни фестивали, конкурси и телевизионни формати.
Сред постиженията и са спечелена Награда за БГ изпълнителка от Годишните музикални награди на БГ Радио през 2009 г.
 През 2020 г. участва във втория сезон на Маскираният певец по Нова Тв / Нова телевизия.

За Без граници с Невена Цонева

 "Без граници с Невена Цонева" не е просто подкаст - това е цветно пътешествие, което ви води през невероятни истории, разказани с емоция и стил. Подгответе се за вълнуващо преживяване, което няма граници! 

 Повече информация за подкаста и нашата съвместна работа може да намерите на www.youtube.com/@bezgranicisnevenatsoneva

 Включете, като последвате канала с камбанката и съпреживейте безкрайните и вълнуващи истории, разказани с помощта на изключителната Невена Цонева.

Партньори
 
 

Варна
+359 895 454 934
+359 894 622 799
office@bonita.bg
бул. "Трети март" 22Б

Работно време:
09:00 - 19:00 (понеделник - петък)
Почивни дни: Събота и Неделя
Пловдив
+359 898 677 438
plovdiv@bonita.bg
Ул. Петко Д. Петков 64

За други населени места в БЪЛГАРИЯ
+359 895 454 934
office@bonita.bg



Facebook
Социални мрежи        



2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни