Cinema City: Delta Planet Mall Varna


Cinema City Varna с опънати тавани Бонита

  Магията на киното пленява малки и големи вече 120 години. От тогава до днес, седмото изкуство променя и се променя. Новите технологии и иновации успешно намират място първо в киноиндустрията и след това завладяват света. 4D киното вече е достъпно и за варненци с първата в града 4DX кинозала, част от новооткритият кинокомплекс на Cinema City в Delta Planet Mall Varna. Това е най-големият български кино комплекс извън София, на втората по големина в света киноверига Cineworld PLC Group, от която е част Cinema City. Именно те избраха да работят с опънати тавани Bonita за да подсилят блясъка на своя успех в морската столица.

"Лицето“ на мултиплекса бе поверено на Опънати тавани Bonita (Бонита ефект ЕООД)

 Входната зона на развлекателния комплекс, която включва – касите, сектора за изчакване и този за закупуване на храни и напитки обхваща малко над 300 квадрата. Това именно е и зоната изцяло покрита с опънатите окачени тавани Bonita. Дизайнерският акцент е върху контраста и привличането – две от основните линии и в съвременното кино. Ето защо цветовата комбинация от черно и червено е обяснимия избор. Магнетичността на тоновете се подсилва от гланц ефекта на опънатия таван. Киното е огледало на нашия живот и каква по-добра препратка към него от огледалният опънат таван. Магията на седмото изкуство е във всеки детайл в Cinema City – сетивността на посетителите е провокирана още с първите стъпки към киносалона.

Какво би било изкуството без светлина?

 И ако нещата със звука и цветовете в киното са динамични в исторически и артистичен план, то това без което седмото изкуство продължава да не може е светлината. Светлината е този ловък инструмент, който попаднал в правилните ръце създава истинското чудо – вълшебни силуети, движещи се образи, контрастни форми. Светлината е и онзи загадъчен детайл, който помага на киносалона да създаде различна, от тази в ежедневието, атмосфера. Няма по-подходящо място за светлината от това на тавана. В светещите опънати тавани в Cinema City има вградена LED лента. Използвахме най-доброто на пазара на осветителна техника – диодни ленти на немския производител Osram. Осветлението се монтира над червените пана, за допълнително подсилване на противопоставянето между цветовете. Опънатият таван е финалния завършек на провокацията към движени и забавление. Както казва Федерико Фелини: Киното е като жена – с нейните моменти на светлина и мрак“

 Ако имате път към Делта планет Мол Варна преживейте новото усещане за кино в Синема Сити. А ако нямате път натам, пак отидете. Заслужава си да видите заглавията от световната сцена в наистина добре изпипана атмосфера, принос за която има и екипа на окачени тавани Bonita. И не забравяйте, че 3D и  4D киното са едно наистина незабравимо преживяване с полъх на вятър, побутвания по гърба, пръски вода и аромати. Разбира се, традиоционното изкуство на 2D няма да провокира толкова много сетивата, колкото емоциите и умът. Избор днес не липсва, поне що се отнася до киното. А относно опънатите тавани, за нас спор няма: работим с най-добрите, защото предлагаме най-доброто

Монтираме тавани в цяла България с 10 години Гаранция! Потърсете ни още сега или заповядайте в нашата мострена зала на адрес:
гр. Варна, бул. Трети март 22 Б (паркинг на 3Mart Center - Шоурум BONITA) 

+359895454934
+359894622799
office@bonita.bg

Партньори
 
 

Варна
+359 895 454 934
+359 894 622 799
office@bonita.bg
бул. "Трети март" 22Б

Работно време:
09:00 - 19:00 (понеделник - петък)
Почивни дни: Събота и Неделя
Пловдив
+359 898 677 438
plovdiv@bonita.bg
Ул. Петко Д. Петков 64

За други населени места в БЪЛГАРИЯ
+359 895 454 934
office@bonita.bg



Facebook
Социални мрежи        



2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни