Форми, равнини и нива с опънат таван


Класическата форма на опънат таван е плоска равнина. Тя може да е както хоризонтална, така и под ъгъл. Разтеглящото се покритие на опънатия таван ще изглежда перфектно гладко и плоско, което решава различни проблеми, включително изравняване на съществуващия основен таван или прикриване на евентуални нередности, пукнатини или други структурни елементи на основния таван. С равната повърхност на опънатия таван получавате и подобрена акустика на помещението, поне що се отнася до алтернативата с гипсокартон.

Гладката равнина на опънатия таван може да бъде във всеки нюанс от наличната цветова гама и от всеки желан материал на тъканта. Няма изисквания към конфигурацията на помещението, опънатия таван идеално покрива стаи с колони, тръби, множество ъгли или други нестандартни геометрични оформления. Разположението на опънатия таван спрямо основния таван се съобразява с желаната височина, като минималното разстояние от основната плоча е 1 см., а максималното е без ограничения.

При поставянето на на опънатия таван може да бъдат интегрирани толкова елемeнта, колкото искате и където искате – лампи, полилеи, вентилационни и климатични системи, както и сензори за аларми и пожар. Опънатият таван ви позволява да постигнете идеално плоска повърхност независимо от квадратурата на пространството.

Партньори
 
 

Варна
+359 895 454 934
+359 894 622 799
office@bonita.bg
бул. "Трети март" 22Б

Работно време:
09:00 - 19:00 (понеделник - петък)
Почивни дни: Събота и Неделя
Пловдив
+359 898 677 438
plovdiv@bonita.bg
Ул. Петко Д. Петков 64

За други населени места в БЪЛГАРИЯ
+359 895 454 934
office@bonita.bg



Facebook
Социални мрежи        



2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни