Защо да изберете Опънат таван Бонита


Защо да изберете опънат, окачен и светещ таван Бонита, за преустройстово или ремонт на жилището си?

 Причините са много. По-длу ще изброим някои от тях.

 - Защото сме фирма №1 в България с над 20 години опит.

- Защото единствено ние предлагаме всички видове Опънати тавани, както от поливинилхлорид, така и текстилни.

- Защото при нас не съществува компромис с качеството - опънати тавани Bonita работи с качествени европейски материали – произход Германия и Франция. Предлагаме също така и опънати тавани с фотопечат (ECO SOLVENT или UV) върху матови, сатенени, полупропусклив (транслуцент), текстилни и лакови платна.

- Опънати тавани Бонита се предлагат в богата цветова гама от различни цветове и материи опънати тавани - ОГЛЕДАЛНИ PVC тавани, текстилни, СВЕТЕЩИ опънати тавани - транслуцентни (транслуцид), Акустични и още много други.

- Нашите дизайнери могат да направят 3D ПРОЕКТИ на таваните, за да ги видите предварително и да изпълним Вашите ОПЪНАТИ ТАВАНИ в КОМБИНАЦИЯ с тавани от гипсокартон или друг вид материали със скрито LED осветление например, като няма да Ви се наложи да търсите други изпълнители за гипсокартон.

  Ако изброеното до тук не ви е достатъчно:

  • Реализираме обекти в цялата страна, чрез опредставителите ни в градовете София, Варна, Пловдив, Плевен. Свържете се с най-удобното за Вас представителство на Бонита и ние професионално ще изпълним вашите желания за опънати тавани, независимо дали се намирате в Сливен, Русе, Видин, Шумен, Стара Загора, Добрич, Перник, Велико Търново, Кюстендил, Благоевград, Враца, Перник, Нова Загора или друго населено място в България.

  • Заедно с опънатите ни опънати тавани монтираме и светлинно оформление – LED лунички, светодиодни LED ленти, Звездно небе, RGB LED осветление, кристали с фиброоптика и други. Получавате цялостно обслужване на опънатите тавани – изработка, монтаж и осветление от един изпълнител, паралелен монтаж, с гаранция за съвместимост на материалите и безупречен краен резултат.

  • Използваме технологията на опънати тавани и за изработка на стенни пана за реализирането на уникални дизайнерски решения.

  • Извършваме монтаж на комбинирани тавани – опънати тавани и окачени тавани.

  • Изработваме 3 D осветителни тела, на принципа на опънати тавани.

  • Реализираните от нас над 5000 проекта на опънати тавани в цялата страна, са най-добрата оценка за нашата работа и качеството на подбраните и използвани материали от опънати тавани BONITA.

  • Антистатичното покритие на опънати тавани Бонита ги прави напълно безвредни;

  • Опънати тавани Бонита не образуват конденз и в случай, че се наложи почистване то става лесно без специални препарати.

  • Дългият живот на опънати тавани Бонита (10 години гаранция) ги правят добра инвестиция.

Цени на опънат таван за квадратен и линеен метър

  • Цените за опънати тавани Бонита се определят спрямо квадратурата и линейните метри (в кв.м. и л.м.), формата на тавана и материала. Направете своето запитване сега и ще получите оферта до края на следващият работен ден!

  • Цената може да се покачи, ако запитването за опънати тавани включва печат на 3Д изображение върху тях. Стойността се влияе и от размера на принта и от допълнителни изисквания към качествата на материала – пропусклив на светлина, акустичен и др.

  • Конкретна цена за опънати тавани Бонита ще получите на място в офисите ни в страната или чрез запитване по телефон или на имейл office@bonita.bg

  •  Това което предварително трябва да направите, за да може точно да определим цената за опънати тавани е да изчислите квадратурата на тавана, и да прецените дали ще бъде монтирано осветление над или върху опънатите тавани. Препоръчително е да разполагате със скица на конкретните тавани – не е нужно тя да е професионално начертана, може и на ръка. В случа, че се затруднявате наш специалист ще посети обекта на място и ще вземе всички размери нужни за изчисляването на цената и изработката на опънати тавани Бонита.

Кратка информация за предлаганите типове опънати тавани и комбинации

  • Опънати тавани с фотопечат позволяват да бъде визуализирано върху тавана практически всичко. В нашата галерия може да намерите над 500 идеи за опънати тавани с печат на различна тематика – небе, космос, пейзажи, класически картини на известни художници, цветя, животни, портрети, абстракции и др.

  • С комбинацията от опънат таван и вградено осветление специалистите ни могат да реализират уникални дизайнерски решения по индивидуален проект на клиента. Монтираме реалистично нощно небе със светещи звезди, променяме цвета на опънатите тавани с помощта на RGB LED осветление, а принтираните върху опънати тавани класически картини на големите майстори оживяват с LED светодиодна лента.

  • С помощта на дистанционно може да осигурим контрол върху осветлението на всички опънати тавани – вие решавате колко да е ярко или какъв да е цвета на светлината върху опънати тавани Бонита в конкретен момент.

  • Огледалните опънати тавани са класическо и стилно решение, предпочитани както за големи и внушителни пространства, така и за малки помещения в частни домове. Това са най-често търсените опънати тавани.

  • Безшевни опънати тавани могат да се реализират до 5 м. на ширина и без ограничение в дължината.

  • Опънати тавани в комбинация с окачени тавани

Предимствата на технологията и материалите

 - Опънати тавани Бонита не провисват и не се деформират във времето, при нормална ежедневна употреба.

 - Използваните качествени материали гарантират издържливост на опънати тавани Бонита при наводнении, с капацитет на задържане до 100 л. вода на квадратен метър

 - Материята на опънатите тавани е съобразена с екологичните норми – без вредни емисии или алергени.

 - Опънатите тавани не абсорбират миризма и не отделят миризма.

 - Монтажът на опънати тавани става изключително бързо (в рамките на ден) и напълно чисто (без строители отпадъци).

 - Височината, която отнемат опънатите тавани от помещението е незабележима, едва 1 – 10 см.

 - Безпроблемно опънатите тавани прикриват недостатъци като пукнатини, неравности, следи от течове.

 - Целият таван може да е светещ, при комбинирането на опънати тавани с вградено осветление и/или с 3 Д принт.

Къде се използват опънати тавани Бонита

 - Опънати тавани могат да бъдат използвани във всички помещения на семейни жилища, било то апартаменти или фамилни къщи – всекидневни, спални, бани, кухни, антрета и коридори. Опънати тавани могат да се монтират навсякъде, без да се влияят от температурните условия и влажността;

 - Офиси, хотели, барове, ресторанти, здравни заведения, казина, публично-административни сгради използват опънати тавани за подобряване представителността на отделни помещения или в цели сгради.

 - В спортни обекти, като фитнеси, плувни басейни, спортни салони и съпътстващите ги помещения, често биват предпочитани опънати тавани с оглед на техните технически и естетически качества;

Уверете се в надеждността на изпълнителя


 Опитът ни показва, че на пазара се предлагат опънати тавани със съмнителен произход на материалите и непрофесионално извършван монтаж. За да не останете неприятно изненадани, може предварително да проверите дали фирмата изпълнител на опънати тавани е надеждна. Ето и как да сте уверите в качеството и професионализма на фирмата изпълнител на опънати тавани:

 - Има ли фирмата корпоративен сайт и профили в социалните мрежи - Facebook например и как изглеждат - като първата стъпка. Потърсете информация за изпълнени обекти. Ако има споменати такива, отидете на място и разгледайте вече реализираните опънати тавани. В случай, че се усъмните дали изпълнителят е конкретната фирма, то проверете дали друга фирма за опънати тавани не е посочила обекта за реализиран от нея.

 - Поискайте от фирмата сертификати за материалите, които използва за опънати тавани;

 - Проверете от кога съществува фирмата и какъв е опитът й конкретно в работата с опънати тавани;

 - Изискайте писмено удостоверение за гаранционния срок на монтираните опънати тавани, погледнете дали има посочен адрес и телефон за връзка в случай на рекламация;

Партньори
 
 

Варна
+359 895 454 934
+359 894 622 799
office@bonita.bg
бул. "Трети март" 22Б

Работно време:
09:00 - 19:00 (понеделник - петък)
Почивни дни: Събота и Неделя
Пловдив
+359 898 677 438
plovdiv@bonita.bg
Ул. Петко Д. Петков 64

За други населени места в БЪЛГАРИЯ
+359 895 454 934
office@bonita.bg



Facebook
Социални мрежи        



2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни