Технология

Опънати тавани Bonita се произвеждат на базата на специален немски PVC или текстилен материал. Разкрояването се прави в цеха ни в град Варна.

Таван Bonita
е много еластичен, не пропуска вода и е нечувствителен на конденз, не гори и не е токсичен. Монтажът е бърз, чист и безшумен. Изпълнява се от наши специалисти преминали обучение. Възможно е да се демонтира или сменя във всеки един момент, когато го изискват нуждите, модата или желанието.

С опънати тавани Bonita лесно се прикриват недостатаците на строителството, стари тавани, стени, кабели, тръби и други подобни, които искате да не се виждат.
Технически характеристики

Част от по-важните характеристики, които са ценени от клиентите ни:

Нечуствителност към влага
Bonita е идеален за помещения с висока влажност, като: басейни, бани и др. Предпазва железните конструкции от корозия.

Огледален ефект
Опънатите тавани Bonita позволяват на вашите продукти да се виждат от всяка част на помещението и по този начин имате възможност да използвате целия му обем, да направите незабравимо представяне на вашите продукти и да създадете впечатляващ имидж на вашия бизнес.

Лесен за почистване
Тавани Bonita имат дълъг живот. Материалът, от който се произвеждат е много здрав и надежден. Това позволява лесно почистване и поддържане.

Пожаробезопасен
Bonita отговарят на всички европейски стандарти за пожаробезопастност. Не са токсични, което позволява да се използват за болници и лаборатории, където тези изисквания са много строги.

Подобрява акустиката
Тавани Bonita действат затихващо на резонанса в помещенията и в комбинация със звукоизолиращи материали подобряват значително акустиката.

Партньори
 
 

Варна
+359 895 454 934
+359 894 622 799
office@bonita.bg
бул. "Трети март" 22Б

Работно време:
09:00 - 19:00 (понеделник - петък)
Почивни дни: Събота и Неделя
Пловдив
+359 898 677 438
plovdiv@bonita.bg
Ул. Петко Д. Петков 64

За други населени места в БЪЛГАРИЯ
+359 895 454 934
office@bonita.bgFacebook
Социални мрежи        2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни