Цветове и десени

Показаните по-долу цветове може да варират от оригинала, но тук можете да получите общ поглед върху богатата цветова гама и разнообразието от материали. За окончателния избор на цвят Ви предлагаме каталог с образци от всеки един материал, както и ценни съвети от наша страна.

Кратка информация за предлаганите типове опънати тавани и комбинации

Опънати тавани с фотопечат позволяват да бъде визуализирано върху тавана практически всичко. В нашата галерия може да намерите над 500 идеи за опънати тавани с печат на различна тематика – небе, космос, пейзажи, класически картини на известни художници, цветя, животни, портрети, абстракции и др.

Огледалните опънати тавани са класическо и стилно решение, предпочитани както за големи и внушителни пространства, така и за малки помещения в частни домове. Това са най-често търсените опънати тавани.
Безшевни опънати тавани могат да се реализират до 5 м. на ширина и без ограничение в дължината.

Опънати тавани в комбинация с окачени тавани


С комбинацията от опънат таван и вградено осветление специалистите ни могат да реализират уникални дизайнерски решения по индивидуален проект на клиента. Монтираме реалистично нощно небе със светещи звезди, променяме цвета на опънатите тавани с помощта на RGB LED осветление, а принтираните върху опънати тавани класически картини на големите майстори оживяват с LED светодиодна лента. С помощта на дистанционно може да осигурим контрол върху осветлението на всички опънати тавани – вие решавате колко да е ярко или какъв да е цвета на светлината върху опънати тавани Бонита в конкретен момент.

Опънати тавани според вида на монтажа – харпунен монтаж или монтаж с профили

Партньори
 
 

Варна
+359 895 454 934
+359 894 622 799
office@bonita.bg
бул. "Трети март" 22Б

Работно време:
09:00 - 19:00 (понеделник - петък)
Почивни дни: Събота и Неделя
Пловдив
+359 898 677 438
plovdiv@bonita.bg
Ул. Петко Д. Петков 64

За други населени места в БЪЛГАРИЯ
+359 895 454 934
office@bonita.bgFacebook
Социални мрежи        2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни